Top Plan

– fra boligdrøm til drømmebolig

Om oss


Drømmer du om å bygge din egen bolig? Hos oss er byggeprosessen enkel. Vi hjelper deg gjennom prosessen fra start til ferdig hus.

Vi tar oss av byggeprosessen for deg

Vi kvalitetssikrer byggeprosessen i alle ledd og er alltid oppdatert på nye byggeforskrifter og -regler. Som kunde kan du kontakte oss hvis du har funnet en tomt du vil bygge på. Du velger husmodell, mens vi tar prosessen videre med oppkjøp av tomt og byggesøknad. Du får til slutt ferdigattest av oss og kan flytte rett inn i ditt nye drømmehus.

Eget byggeteam

Vi har et eget byggeteam med nøkkelpersoner vi stoler på og vet er dyktige til å bygge hus. Sammen har vi lang fartstid og solid erfaring med husbygging. Vi har gode referanser. Og en mengde fornøyde kunder.

Moderne, energieffektive hus med topp kvalitet

Vi benytter oss av en teknologi som gjør huset ditt optimalisert for lavt energiforbruk. Vi bygger med spesielt utvalgte materialer og en konstruerer husene på en måte som gjør dem energieffektive. Dette gjøres selvfølgelig i tråd med gjeldende forskrifter for bygging av nye boliger. Dette gjør at husene også er av svært høy kvalitet og har lang levetid.

Har du en tomt eller et hus du ikke vet om det lønner seg å beholde?

Vårt team kan bistå deg med en befaring og gi deg en rask avklaring på om objektet vil egne seg for salg og kortsikitg avkastning, eller om du bør tenke på objektet om en langsiktig investering. Om du ønsker det, kjøper vi gjerne objektet ditt og/eller bygge hus til deg på tomten du har.

Kontakt oss og ta en uforpliktende prat om dine muligheter!